Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könnyen telepíthető szalagmérleg szerkezet szállítószalaghoz

Gyártó: Rice Lake
Cikkszám: BS221DB

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

A BS221DB MASTER szalagmérleg mérőkeret alkalmas közepes és nagy kapacitású szalagszállítókhoz, a legtöbb szalagszélességhez és kapacitáshoz, ami a különböző piaci szegmensekben alkalmazhatóvá teszi. Számos előnyt kínál a pontosság, a telepítés és a karbantartás egyszerűsége tekintetében. Könnyen felszerelhető bármilyen szállítószalagra, könnyen a szállítószalag szélességéhez igazítható. A BS221DB MASTER két karból áll, amelyek a szállítószalag oldalsó támaszainak külső oldalára vannak felszerelve. Az üresjáró vagy mérleghengert a két kar tetejére szerelik. > 500 és 2400 mm közötti szalagszélességhez > 3.000 t/h-ig > 4 m/s-ig > Akár 25 fokos dőlésszögig > 0,5 %-os pontosság

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.