Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KSBC nikkelezett sorozatú készlet SBT/SBK/SBX nyíró mérlegcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KSBC

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KSBC2

Ötvözött acélból készült készlet 1 SBT/SBK/SBX mérőcella összeszereléséhez 300 és 2500 kg között.

Leírás

Szerelőkészlet SBT/SBK/SBX sorozatú, legfeljebb 2.500 kg-os terhelésmérő cellákhoz. Alkalmas tölcsérek, tartályok, platformok stb. mérésére.

Előnyök:

  • Nikkelezett kivitel
  • Magasabb lemez gömbcsuklóval, az optimális mérési pontosság érdekében
  • Elfordulásgátló
  • Záró/megkerülési rendszer a könnyebb szállítás és karbantartás érdekében
  • A mérőcella gyors felszerelése/levétele (Még teljes terhelés esetén is.)

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Nikkelezett szerkezet.
Tulajdonság SBX nyíró mérlegcellákhoz, 300-2500 kg. Önközpontú gömbcsukló a pontos méréshez. Zárórendszer a cellák védelmére a szállítás vagy a szerkezet karbantartása során. Állítható anyák és csavarok. Forgásgátló rendszer (a megadott határértékeken belül).