Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KSBN sorozatú horganyzott acélból készült szerelőkészletek SBT/SBK/SBX nyíró mérlegcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KSBN

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KSBN2

Horganyzott acél készlet 1 SBT/SBK/SBX mérőcella összeszereléséhez 300 és 2500 kg között.

Leírás

Szerelőkészlet FXC/FXD sorozatú mérőcellákhoz 500 kg-ig, egyszeres felborulásgátló rendszerrel és oldalerő kompenzációval. Gömbcsuklóval felszerelve a nagy pontosságú méréshez.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Horganyzott acél.
Tulajdonság Állítható magasság. Csuklós felső csatlakozás. Mechanikai kompenzáció a hőtágulásra és a szerkezetre ható más erőkre. A KSBN cellabefogó célja, hogy lehetővé tegye a mérőcellák helyes működését és a kért mérési pontosságot a műszaki kézikönyvben leírt határértékeken belül.