Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KSBX rozsdamentes acél cellabefogó SBX/SBK nyíró mérlegcellákhoz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KSBX

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

KSBX2

Rozsdamentes acél készlet 1 db SBT/SBK/SBX mérőcella összeszereléséhez 300 és 2500 kg között.

Leírás

Szerelőkészlet SBT/SBK/SBX nyírócellához 2.500 kg-ig. Alkalmas tölcsérek, tartályok, platformok stb. mérésére.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés A Dini Argeo által tanulmányozott és tervezett technológiákkal gyártva. Teljesen rozsdamentes acél AISI 304 szerkezet, elektropolírozott felület kezeléssel, jobb külső ellenállóképesség érdekében. Csuklós csatlakozó, az optimális tömegméréshez. Egyszerűsített alaprögzítés 3 lyukkal vagy 4 lyukkal. A készlet célja, hogy lehetővé tegye a cellák helyes működését és optimális mérési pontosságot biztosítson. Azonban a cellához nincs védelmi funkció, a szerkezet esetében sem.
Tulajdonság Alkalmas SBX / SBK nyíró mérlegcellákhoz, akár 2500 kg-ig (a cella nem tartozék a készletbe). A különleges felső lemeznek köszönhetően a KSBX cellabefogó könnyen beállítható. A három speciális konfiguráció:"zárolás" mód, teljesen zárt mozgás, mely ellentétben vannak tágulási és az oldalirányú erőkkel bármilyen irányból, "oldalsó" mód, szabad mozgás csak egy irányban, a fordulás és a csavarás elkerülésére, "szabad" mód, szabad mozgás bármilyen irányba.