Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MCW09 „PROFESSIONAL” sorozatú daru mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: MCW09

Standard osztásérték (kg): 20. Maximum méréshatár (kg): 50000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Rozsdamentes acélból készült digitális daru mérleg IP67-es por- és permetvédelemmel, 40 mm-es DOT LED nagyméretű kijelzővel, a maximális láthatóságért minden szögből és bármilyen fényviszonyok között, még közvetlen napfényben is. Az egységes biztonsági rendszernek köszönhetően alkalmas a teher emelésére és mérlegelésére. Stabil és megbízható, kültéren és beltéren egyaránt használható. A daru emelési helyének minimális csökkentése. A 15000 kg teherbírásig terjedő modellek mintasúlyokkal kapott vizsgálati tanúsítvánnyal vannak ellátva, nagyobb teherbírás esetén a tanúsítvány kérésre rendelkezésre áll.