Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MCWHU „HULK” sorozatú daru mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: MCWHU

Standard osztásérték (kg): 5. Maximum méréshatár (kg): 25000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Nagy kapacitású daru mérlegek ipari mérlegeléshez, megbízható és könnyen kezelhető, kereskedelmi raktárakba és zordabb környezetbe egyaránt alkalmasak. A kettős biztonsági rendszernek köszönhetően lehetővé teszik a felfüggesztett teher emelését, mérlegelését és mozgatását, és tartósan felszerelhetők az emelőrendszerre. Rendkívül kompakt magasságúak és kis helyet foglalnak. Konfiguráció az opcionális felső csatlakozógyűrűhöz és az alsó kampóhoz. A 15000 kg teherbírású modelleket szabványos súlyokkal kapott vizsgálati tanúsítvánnyal szállítjuk, míg nagyobb teherbírásúak esetében a tanúsítvány kérésre rendelkezésre áll. Belső gyári használatra és CE-M JÓVÁHAGYÁS mellett is kaphatók.