Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MCWN "NINJA" sorozatú felfüggesztett daru mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: MCWN

Standard osztásérték (kg): 1/2/5. Maximum méréshatár (kg): 9500.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Könnyen kezelhető és megbízható professzionális digitális daru mérleg ipari környezetben történő mérlegeléshez, védőtáskával felszerelve. Az egységes biztonsági rendszernek köszönhetően alkalmasak a teher emelésére és mérlegelésére. Kompakt méretüknek köszönhetően ezek a daru mérlegek csak kis mértékben csökkentik a daru emelési távolságát. CE-M JÓVÁHAGYOMÁNYOS is kapható. A szabványos súlyokkal kapott vizsgálati tanúsítvánnyal felszerelve.