Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MCWX2GD felfüggesztett daru mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: MCWX2GD

Standard osztásérték (kg): 2. Maximum méréshatár (kg): 6000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Ipari daru mérlegek az ATEX Ex II 2G IIC T4 Gb X és Ex II 2D IIIC T197°C Db X védelemnek megfelelő veszélyesnek minősített területeken (1. és 21., 2. és 22. zóna) történő használatra. Az egységes biztonsági rendszernek köszönhetően alkalmasak a teher emelésére és mérlegelésére. Teljesen rozsdamentes acélból készült szerkezet, IP65 védelmi fokozattal. KIS TÉRFELHASZNÁLÁS, amely lehetővé teszi az emelőberendezések legjobb kihasználását. Előkészített felső csatlakozógyűrű és alsó kampó.