Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mérőszalag rendszer +/- ellenőrzéshez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: DLW

Osztásérték (g): 2-10. Méréshatár (kg): 6-30.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Hossz x Szélesség x Magasság

(mm)

Max. terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(g)

DLW5080-1

800 x 500 x 450…850

6, 15, 30

2, 5, 10

DLW6510-1

1000 x 650 x 450…850

15, 30

5, 10

Leírás

Kompakt, megbízható és pontos +/- súlyellenőrző rendszerek. Különösen alkalmas a gyártási és/vagy szállítási szállítószalagokba történő integrálásra a kimenő termékek minőségét és mennyiségét garantáló súlyellenőrzéshez. Statikus vagy dinamikus működési módok. MID R51 - Start & stop - jóváhagyható.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Súlyjelző 8 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel, rozsdamentes acél előlappal és IP65 elülső védettséggel, por és fröccsenések ellen.
Felépítés Csapágyszerkezet és keret festett acélból. Hátsó kezelő- és pozicionáló kerekek, valamint állító- és rögzítő lábak.
Tulajdonság Rakodóplatform motoros hajtású szállítószőnyeggel, állítható magasságú és irányú. Elektromechanikus automatika a szalagvezérléshez és 6 segédrelé (5A 220V-ig). Felszerelve csomag jelenléti és mérő végű fotocellákkal (dinamikus méréshez), állítható leolvasási távolsággal. Általános kapcsoló, vészhelyzeti gomb, indító/újraindító gomb, optikai/akusztikus riasztó (festett acél kivitelben). Az érintőképernyős kijelzőn megjelenő adatok (összegek, progresszív értékek, súly...) kiválasztása. Teljesen testreszabható kezelőképernyők az ügyfél igényei szerint. Valós idejű óra és állandó adatmemória. Beépített alibimemória, a súlyadatok CE-M továbbításához a számítógépre vagy nyomtatóra.
Állítható mérőszalag sebesség 10 és 27 m/perc között, max. 27 db/perc (magasabb sebesség árajánlat alapján).
Tápellátás 240Vac 50Hz-es tápegység.