Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műszaki precíziós mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: HLD

Osztásérték (g): 0,002-0,1. Méréshatár (g): 150-6000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Leírás

Többfunkciós mérleg, amely alkalmas laboratóriumi és ipari felhasználásra. A CE-M jóváhagyással is kapható a kereskedelmi használatra való jogszerűség érdekében.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Háttérvilágítású LCD kijelző 7 számjegyű, 16 mm magas.
Billentyűzet Vízálló membrános billentyűzet, akusztikus visszajelzéssel, 7 billentyűvel.
Tulajdonságok Huzatvédővel vagy huzatvédő nélkül, vízszintjelző és állítható lábak.
Mérőfelület Rozsdamentes acéllemez, mérete HLD150 modellnél Ø 80mm, HLD300 és HLD600 modelleknél Ø 120mm, HLD1500-3000-6000 modelleknél 140x150mm.
Tápellátás Beépített újratölthető akkumulátor (kb. 30 óra üzemidő) és 230 VAC hálózati adapter.
Működési hőmérséklet +5°C...+40°C.
Kommunikáció RS232/c port PC-hez vagy nyomtatóhoz való csatlakozáshoz (a CE-M jóváhagyott változatban a soros paraméterek nem programozhatók).
Kérésre ACCREDIA kalibrálás relatív tanúsítvány kiállításával, CE-M jóváhagyás II. osztályban.