Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Myrias™ integrált szoftveres megoldás

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: MYR


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

- A moduláris folyamatirányítás minden létesítmény számára a legjobb rendszert hozza létre. - Teljes körű anyagkövethetőség. - Kiterjedt valós idejű jelentések. - A költségek, a termékminőség és a jogszabályi megfelelés nyomon követése. - Sokféle hardverrel és perifériával működik, beleértve a régi hardvereket is. - Integrálható harmadik fél rendszereivel. - SQL adatbázis vagy saját fájlalapú adatbázis.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.