Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagy pontosságú padlómérleg, ATEX 0 zónára

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: GEX-FZ300K-1G

Osztásérték (g): 1. Méréshatár (kg): 300.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Nagy pontosságú laboratóriumi mérleg veszélyes területekre. Védelmi fokozat II 1G Ex ia II B T4 Ga gázokhoz.

CE-M jóváhagyással (OIML R-76 / EN 45501).

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző 9 számjegyű, 25 mm-es LCD kijelző.
Billentyűzet 27 gombos numerikus és funkcionális vízálló billentyűzet.
Tulajdonságok Méretek 800 x 600 x 142 mm. Hangvillás technológiájú mérőszenzor. 5 m kábel a tápegység és a kijelző között. 5 m kábel a platform és a kijelző között. 2,5 m hosszú tápkábel. CE-M II kereskedelmi forgalomba hozatalra engedélyezett változat.
Felépítés IP65 rozsdamentes acélszerkezet.
Mérőfelület Rozsdamentes acéllemez, méretei 800 x 600 mm.
Tápellátás 100 - 240VAC tápegység biztonságos helyen, RS-232 soros porttal.
Működési hőmérséklet +5°C...+40°C (kijelző és platform, 0°C...+40°C (tápegység), nem kondenzáló relatív páratartalom 85%.