Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OBRF2G4-3GD ATEX 2 és 22 zóna rádiófrekvenciás interfész doboz

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: OBRF2G4-3GD


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Rádiófrekvenciás modul vezeték nélküli adatkommunikációhoz ATEX 2 és 22 zónákban a következő védelmi módszerekkel: ATEX II 3G Ex nA IIC T6 Gc X gázok esetében ATEX II 3D Ex tc IIIC T85°C Dc IP66 X por esetén. Alkalmazható asztali/padlómérlegekhez és mobil mérlegekhez, például targonca mérlegekhez vagy raklapmérlegekhez egyaránt és lehetővé teszi az adatok nagyon nagy távolságra történő továbbítását.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.