Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Penta Gruppo Kkt. Magyarországon és a környező, közép európai országokban képviseli az iparnak és a mezőgazdaságnak mérőrendszereket gyártó Olasz céget a PTM s.r.l.-t. Továbbá cégünk nagy múltú Olaszországi mérleggyártó vállalatok termékeit kínálja, úgy mint Dini Argeo s.r.l., Bel Engineering s.r.l., Veigroup s.r.l., Helmac s.r.l. És forgalmazzuk a CIBE s.r.l. által gyártott egyedi mérleg súlyokat, súly sorozatokat MKEH hitelesítéssel. 

Cégünk importőrként forgalmazza a lengyel Radwag mérlegeket és az ezekhez kapcsolódó kiegészítőket és kapcsolatban áll az amerikai Rice Lake vállalattal melynek a mérés és automatizált folyamatirányítás területen több, mint 40.000 termékét tudjuk közvetlenül rendelni.

A mezőgazdaság és az ipar minden területére kínálunk mérlegeket és mérlegsúlyokat.

A PTM mérőrendszerek számos típusú (olasz és más országbeli) takarmánykeverő és kiosztó kocsikra vannak felszerelve (Seco, Luclar, Zago, Supertino, Italmix, Mutti, Omas, stb.)

Cégünk a hívástól számított 24 órán belül képes a takarmánykeverő kocsik mérlegéhez csere alkatrészt és más szolgáltatásokat biztosítani.

A takarmánykeverő kocsikon túl a PTM cég még számos más területre gyárt mérőrendszereket felölelve az ipar és a mezőgazdaság igényeit. Néhány példa az alkalmazási lehetőségek közül: silók programozott mérése, mérlegrendszerek etető berendezésekhez, tartályokhoz, tejhűtő berendezésekhez,   keverőrendszerekhez, lapmérlegekhez stb.
A fentebbieken kívül kínálunk hídmérlegeket, labor, darabszámláló, bolti mérlegeket, hitelesített súlyokat súlysorozatokat, mérlegeket robbanás veszélyes környezetbe.

A PTM s.r.l. a mezőgazdaságban, iparban s sok más területen egyaránt használt mozgásban lévő mérőrendszerek terén szerzett több éves tapasztalatainak köszönhetően ma már valós és konkrét válaszokat tud adni a mérőrendszerek terén. A dinamikus és rugalmas szervezésnek köszönhetően, a cég élen jár a világon, az azonosítás mérés és GPS rendszerek fejlesztésében és kivitelezésében.

Az összes rendszer legyen az, mérő vagy azonosító CE minősítéssel és alkalmassági bizonyítvánnyal van ellátva, ezen felül, hitelesíthetőek az európai normák szerint a nem automatikus mérőműszerek terén.

A mi rendszereink kompatibilisek bármely típusú felhasználói software-rel. Újdonságként a PTM s.r.l. kifejlesztett egy súly és nedvességtartalom mérő rendszert körbálázókhoz, és egy új rendszert az állati hígtrágya kezelésének elősegítésére, mely méri a trágya szerves tápelem összetételét.

Jól látható, hogy a termékek használati köre rendkívül széles és csak a fantázia szabhat határokat a termékeink felhasználása terén.

Végül felhívnám a figyelmét arra, hogy cégünk közvetlenül képviseli PTM-et, így az árak és a szolgáltatás ugyanolyanok, vagy még kedvezőbbek, mint Olaszországban.    

Remélem felkeltettük az érdeklődését, további információkat a honlapunkon találhat, vagy telefonon érdeklődhet.

Kereskedelmi munkatársaink készséggel állnak az önök rendelkezésére.

Minden esetleges kérésre, kívánságra technikai osztályunk munkatársai örömmel találnak ideális megoldást az ön mindennapi igényének megfelelően.

Tisztelettel:

Serra Bendegúz Lucián

Serra György Béla

 

Társadalmi szerepvállalás:

Fontosnak tartjuk, hogy cégünk a Penta Gruppo Kkt. ne csak erkölcsileg álljon ki és támogassa a társadalom számára nélkülözhetetlen értékekért küzdő sport szervezeteket!
Lényeges, hogy a cég értékeihez közel álló értékeket képviselő sportágat támogassunk. Elsősorban olyan helyi sportklubot kerestünk ahol megjelenik a cégünkre is jellemző pontosság, precizitás, gyorsaság, megbízhatóság, és sportszerűség. Így találtunk rá a debreceni vívókra. A kimagasló teljesítmények eléréséhez elengedhetetlenek a megfelelő körülmények a felkészülés során. Ezek biztosításával támogatjuk a debreceni vívók kiemelkedő és tehetséges képviselőit. 

A vívás, mint olimpiai sportág, támogatásával, nem csak a helyi sportolók, hanem Magyarország társadalmi megbecsüléséhez is hozzájárulunk.

Kérjük látogasson el a Békessy Béla Vívó Klub honlapjára!

 

A képeken Nagy Blanka Virág a kadet korosztály párbajtőr fegyvernemének világbajnoka (2023) látható.