Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acélból készült készlet CPX cella összeszereléséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: ELGO

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Leírás

ELGOP

Rögzítőlemez csavarokkal CPX mérőcellákhoz 12.500 kg-ig.

ELGOC

Többcélú lemez csavarokkal CPX mérőcellákhoz 12.500 kg-ig.

Hasonló megoldások

Kód

Leírás

KCPN

Rozsdamentes acél készlet egy CPX/CPA-cella összeszereléséhez. (A mérőcellát nem tartalmazza.)

Leírás

Az ELGO moduláris készletnek köszönhetően a CPX kompressziós mérlegcellák gyorsan telepíthetők, akár 12.500 kg-ig a silók, tartályok vagy különböző típusú szerkezetek mérésére, csökkentve a telepítési költségeket. A rozsdamentes acélból készült és rendkívül egyszerűen tisztítható ELGO ideális mérlegelésre olyan környezetben, ahol a mérlegelés magas higiéniai követelményeket támaszt. ATEX tanúsítás II 2GD c IIC T6 85°C.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Felépítés Kompatibilis a CPX mérlegcellákkal 12.500 kg-ig. Négyzet alakú rozsdamentes acéllemez, közvetlenül a mérlegcellákhoz vagy a kör alakú lemezekhez való rögzítéshez. Rozsdamentes acélból készült többfunkciós kör alakú lemezek, a kívánt magasság eléréséhez, valamint a terhelésmérő cella nyílásához és rögzítéséhez. Rozsdamentes acél terhelési gomb, az ELGOC-csal kombinálható egyszerű rendszerekhez, műterhelésű cellákkal.
Tulajdonság Önközpontosító rendszer az optimális mérési teljesítmény érdekében. A keresztirányú tengelyirányú tágulás kompenzációs rendszere, +/- 2,5 mm. Az ELGO készlet nem akadályozza meg a borulásokat, és nem véd a túlterhelések/oldalirányú erők ellen.