Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acélból készült kompakt mérleg LCD kijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KSD

Osztásérték (g): 0,5/1-5/10. Méréshatár (kg): 3/6-15/30.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Masszív és sokoldalú rozsdamentes acélból készült, nagyméretű mérőfelület jellemzi. Az új multifunkciós program lehetővé teszi a kezelő számára, hogy kiválassza a kívánt üzemmódot az ellenőrzések, darabszámlálás, százalékos mérlegelés és összegzés elvégzéséhez.
A hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátás és az oldalsó fogantyúk lehetővé teszik a mérleg könnyű szállítását közvetlenül oda, ahová szükséges. A színes LCD-kijelzőbe integrálták a súlyellenőrző funkciót, amely a mérési eredménynek megfelelően változtatja a színt (kevés, jó vagy bőséges).

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző 40 mm-es LCD kijelző, különböző színű háttérvilágítással.
Billentyűzet Vízálló billentyűzet és többfunkciós program.
Felépítés Rozsdamentes acél digitális mérleg test, ellenálló és könnyen tisztítható.
Mérőfelület Rozsdamentes acél terhelési lemez, ellenőrizhető és könnyen tisztítható. Méretek 250x340 mm.
Védettség IP44.
Funkció Ergonomikus oldalsó fogantyú.
Tápellátás Belső újratölthető akkumulátor (működési idő kb. 40 óra) vagy külső tápegység/akkumulátor töltő.
Kommunikáció RS-232 soros port PC-hez vagy nyomtatóhoz való csatlakozáshoz.