Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rozsdamentes acélból készült mérleg érintőképernyős kijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: KST

Osztásérték (g): 0,5/1-2/5. Méréshatár (kg): 3/6-12/30.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Továbbfejlesztett változat, kifejezetten olyan alkalmazásokhoz, mint a számlálás, a kézi adagolás, a címkézés és az előrecsomagolt áruk statisztikai ellenőrzése. Ez a mérleg egyszerű használatot és számos interfészt kínál a fő számítógépes eszközökkel való kommunikáció érdekében.
Ezenfelül lehetőséget kínál további asztali, padlómérlegek vagy nagyon nagy pontosságú mérlegek csatlakoztatására a kis méretű alkatrészek mintavételezéséhez.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Kijelző Háttérvilágítású grafikus kijelző érintőképernyős technológiával, lxh= 120x90mm méretben. A képernyők teljesen testreszabhatóak. 3 színű vezérlőfény.
Billentyűzet Vízálló billentyűzet és többfunkciós program.
Felépítés Rozsdamentes acél digitális mérleg test, ellenálló és könnyen tisztítható.
Tulajdonságok A hosszú élettartamú akkumulátoros tápellátás. Oldalsó fogantyúk a mérleg könnyű szállításához közvetlenül oda, ahol szükséges.
Mérőfelület Rozsdamentes acél terhelési lemez, ellenőrizhető és könnyen tisztítható. Méretek:250x340mm.
Funkciók Lehetőség van egy távmérleghez való csatlakoztatásra soros kapcsolattal, vagy további platformokhoz (legfeljebb 3). Ergonomikus oldalsó fogantyú.
Védettség IP44.
Tápellátás Belső újratölthető akkumulátor (működési idő kb. 40 óra) vagy külső tápegység/akkumulátor töltő.
Kommunikáció RS232 soros port PC-hez vagy nyomtatóhoz való csatlakozáshoz.
Nyomtató TPRP integrált a KST6P és KST30P változatokban.