Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabványos vagy egyedi gyártású szalagmérleg szerkezet futószalaghoz

Gyártó: Rice Lake
Cikkszám: BS311


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

A BS311 MASTER szalagmérleg mérőkeret alkalmas közepes és nagy kapacitású szalagszállítókhoz. Könnyen telepíthető, szabványos vagy egyedi méretekben, mindössze négy csavar segítségével könnyen illeszkedik a szállítószalag keretére. > 1200 mm-ig terjedő szalagszélességhez > 1.500 t/h-ig > 2 m/s-ig > Akár 12 fokos dőlésszögig > 0,5 %-os pontosság

Termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.