Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szoftver hídmérlegekhez, be- és kimeneti járművekhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: AF03

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Különösen alkalmas járműmérlegelésre és hídmérleg kezelésre, az áruk be- és kimeneti vezérlésével. Az AF03 változat lehetővé teszi a jármű önálló vagy pótkocsis mérlegelését akár a kezelővel, akár önkiszolgálással a kártyaolvasóval, valamint az adatok és a nyomtatások fejlett kezelését. Az AF03 lehetőséget nyújt a piacon kapható főbb digitális mérőcellák kezelésére is. CE-M jóváhagyással rendelkezik.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.