Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szoftver statikus kerék- és tengelyméréshez 2 vagy több mérőlappal

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: AF08

Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Alkalmas kerékterhelés mérésére és statikus tengelymérlegek létrehozására vagy különböző nyugvópontokkal rendelkező tárgyak mérésére. Ideális a járművek, teherautók, repülőgépek, konténerek stb. súlyponti koordinátáinak mérésére és kiszámítására. Az egyes csatlakoztatott kerékterhelés mérők súlyának és az összegnek az egyidejű megjelenítése. CE-M jóváhagyással.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.