Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TE-C6 rozsdamentes acél asztali mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TEC6

Osztásérték (kg): 0,5-10. Méréshatár (kg): 3-60.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Kicsi és közepes méretű elektronikus mérleg platform, mérőlap egy rozsdamentes acél mérőfelülettel és precíz strapabíró szerkezettel. Alkalmas mérlegek és automata ellenőrző rendszerek készítéséhez az ipar és a kereskedelem számára, ahol szigorúak a higiéniai követelmények. A standard változat elérhető C6 pontossági osztályban, CE-M hitelesíthető.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.

Paraméterek

Tulajdonságok Az OIML R60 szabványok szerinti C6 6000e jóváhagyott "egypontos" ALUMINIUM terhelésmérő cellával működik, amely az IP67 szabványok szerinti por és víz elleni védelemmel rendelkezik.
Felépítés Rozsdamentes acél (AISI 304) szerkezet, állítható lábakkal és vízszintező libellával. Rozsdamentes acél (AISI 304) mérőfelülettel ellátva.
Tápellátás Legfeljebb 15 Vdc feszültségű tápellátás.
Műszer nélkül Árnyékolt 3 méteres kábel csatlakozókkal (IP65), a kijelzőhöz való csatlakozáshoz.