Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TPWI HYGIENX® rozsdamentes acélból készült, teljesen mosható és fertőtleníthető raklapmozgató mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TPWI-HGX

Standard osztásérték (kg): 0,2/5. Maximum méréshatár (kg): 2000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Élelmiszer ipari-, vegyipari- és gyógyszeripari felhasználásra tervezett csúcskategóriás raklapmozgató mérleg, valamint olyan nedves munkakörnyezetekbe, ahol magas higiéniai követelményeket támasztanak. A teljes egészében rozsdamentes acélból készült TPWI HYGIENX-et úgy tervezték, hogy nagynyomású vízsugárral teljes mértékben fertőtleníthető legyen. A Dini Argeo Olaszországban gyártja és kalibrálja hitelesített mintasúlyok felhasználásával.