Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TPWI PRO sorozat „EX” 2GD raklapmozgató mérleg rozsdamentes acélból ZÓNA 1/21 & 2/22

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TPWIPROX2GD

Standard osztásérték (kg): 0,2/0,5. Maximum méréshatár (kg): 2000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

AISI 304 rozsdamentes acélból készült, ATEX 1 & 21 & 2 & 22 veszélyes területeken való használatra szánt raklapmozgató mérleg. Ex II 2G IIB T4 Gb X és Ex II 2D IIIC T197°C Db X védelmi módokkal. A kereskedelemben való használatra engedélyezett változatban is kapható. A Dini Argeo által Olaszországban gyártott, kalibrált és beállított, hitelesített mintamérő tömegek felhasználásával.