Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TPWT sorozatú raklapmozgató mérleg érintőképernyős kijelzővel

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TPWT

Osztásérték (kg): 0,2. Méréshatár (kg): 2000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Magas minőségű raklapmérleg, színes érintőképernyős súlyjelzővel és a fejlett adatkezeléshez szükséges interfészek és szoftverek széles választékával. Ideális a mérlegelés integrálásához a vállalat informatikai rendszerébe. Elérhető a kereskedelemben való legális használatra engedélyezett változatban. Olaszországban gyártja, kalibrálja és állítja be a Dini Argeo, hitelesített mintasúlyok felhasználásával.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.