Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TWG felsőpályás mérlegek

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TWG

Osztásérték (g): 100-200. Méréshatár (kg): 300-600.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Típusváltozatok

Elérhető változatok

Kód

Hossz x Szélesség x Magasság

(mm)

Cellák száma

Max terhelhetőség

(kg)

Standard osztásérték

(g)

CE-M hiteles osztásérték

(g) *

CE-M hiteles osztásérték 2

(g) *

TWG30

550 x 220 x 110

2x500 kg

300

100

100

-

TWG60

550 x 220 x 110

2x1000 kg

600

200

200

100-200

* Ez az osztás a megfelelő opció meglétekor értendő

Leírás

Ezek az felsőpályás mérlegek könnyen csatlakoztathatók bármilyen, már meglévő vagy új sínes szállítórendszerhez. Az élelmiszeripari környezetbe telepítendő berendezésekre vonatkozó előírásoknak megfelelően gyártott, hiperszanitizálható AISI 304 rozsdamentes acélszerkezetből és jóváhagyott, vízálló, túlméretezett súlycellákból állnak, amelyek hosszú távon biztosítják a robusztusságot és a tartósságot.

Ehhez a termékhez jelenleg nincs letölthető termékleírás.

Paraméterek

Felépítés AISI 304 nemesacél szerkezet, a gerendához való rögzítéshez szükséges tartozékokkal és az ügyfél pályaszelvényéhez való rögzítéshez szükséges menetes rudakkal felszerelve. Elektropolírozott szerkezet a könnyű tisztítás érdekében:a sima felület segít csökkenteni a szennyeződések felhalmozódását és a mikroorganizmusok elszaporodását. A felsővezeték-sín mérlegszelvény maximális hossza:600 mm.
Tulajdonság Az OIML R60 C3 szerint jóváhagyott, IP68 védettségű, 2 rozsdamentes acélból készült terhelési cellákkal működik.
Tápellátás Legfeljebb 15 V egyenáramú tápellátás.
Műszer nélkül Hermetikus csatlakozódoboz és árnyékolt, 10 m hosszú, 6 pólusú, csatlakozókkal ellátott kábel a súlyjelzőhöz való csatlakozáshoz.