Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TWIN LTF sorozatú kompakt iker targocavilla mérleg

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: TWIN

Standard osztásérték (kg): 2/5/10. Maximum méréshatár (kg): 5000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Mérlegvillák targoncákhoz, "COMPACT" kijelzővel, hogy a súlyt közvetlenül a fülkéből lehessen leolvasni. Az alacsony fogyasztású 5.0 Bluetooth technológia és az újratölthető lítium-ion akkumulátor hosszú élettartamot biztosít. Különösen robusztus, teljes egészében acélból készült, hogy ellenálljon az időnek. A kereskedelemben való legális használatra engedélyezett változatban is kapható.