Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WWSF 900x700 mm-es kerékterhelés mérők

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: WWSF

Osztásérték (kg): 5-10. Méréshatár (kg): 10000-25000.


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Ezek a tengelymérlegek ideálisak minden olyan alkalmazáshoz, amely a közúti járművek gyors és egyszerű mérlegelését igényli, mint például: furgonok, teherautók, tartálykocsik, szállítójárművek, traktorok, vagonok stb. Különösen alkalmasak mobil és ideiglenes használatra; könnyű súlyuk, könnyű szállításuk és elhelyezésük lehetővé teszi, hogy nagyon rövid idő alatt bármilyen sík felületen mérőállomást hozzanak létre, ami jelentős idő- és pénzmegtakarítást jelent.

PDF termékleírás letölthető erre a linkre kattintva.