Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590E 3GD mérlegműszer fejlett alkalmazásokhoz Atex 2 és 22 zónákra

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EXT3GD


A 3590EXT3GD ATEX zónákhoz tervezett mérőműszer, amely robusztus és megbízható teljesítményt nyújt veszélyes környezetekben. IP68 védelem, rozsdamentes acél ház, nagy felbontású kijelző, és könnyű kezelhetőség jellemzi. Ideális választás gyártási és csomagolási alkalmazásokhoz, ahol fontos a biztonság és a precizitás.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

Kérjük, olvassa el a termékismertetőt a teljes tájékoztatás érdekében!

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A 3590EXT3GD egy kiemelkedő mérőműszer, amely kifejezetten ATEX zónákhoz készült, garantálva a megbízhatóságot és biztonságot robbanásveszélyes környezetekben. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a készülék műszaki tartalmait és jellemzőit:

Műszaki jellemzők:

  • ATEX tanúsítvány: A 3590EXT3GD rendelkezik az ATEX tanúsítvánnyal, amely biztosítja, hogy a készülék megfelel a robbanásveszélyes környezetekhez szükséges biztonsági előírásoknak. Az eszköz használható I. és II. zónákban, ahol robbanásveszélyes anyagok jelen lehetnek.
  • IP68 védelem: A készülék IP68-as védettséggel rendelkezik, amely teljes portalanítást és vízállóságot biztosít. Ez lehetővé teszi a megbízható működést szélsőséges ipari környezetekben, ahol a készülék folyamatos érintkezésbe kerülhet vízzel és porral.
  • Rozsdamentes acél ház: A 3590EXT3GD tartós, rozsdamentes acél házban van elhelyezve, amely ellenáll a nehéz ipari környezetek igényeinek. A rozsdamentes acél biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot.
  • Nagy felbontású kijelző: A mérőműszer nagy felbontású, háttérvilágítással rendelkező kijelzővel rendelkezik, amely tiszta és könnyen olvasható adatokat biztosít. A kijelző lehetővé teszi a gyors és pontos adatleolvasást, még gyenge fényviszonyok mellett is.
  • Felhasználóbarát felület: Az intuitív kezelőfelület és az egyszerű menürendszer gyors hozzáférést biztosít a mérési funkciókhoz és beállításokhoz. A felhasználói élmény fokozása érdekében a készülék könnyen kezelhető és programozható.
  • Több csatlakozási lehetőség: A 3590EXT3GD különböző csatlakozási lehetőségeket kínál, például RS232, RS485, és analóg kimeneteket, lehetővé téve a készülék integrálását más rendszerekhez és eszközökhöz, például nyomtatókhoz és adatgyűjtő rendszerekhez.
  • Pontos mérés: A mérőműszer precíz mérési eredményeket biztosít, amelyek elengedhetetlenek a pontos súlyméréshez és a hatékony munkavégzéshez. Az eszköz stabil teljesítményt nyújt minden alkalmazási helyzetben.
  • Könnyű telepítés és karbantartás: A készülék tervezése során a telepítést és karbantartást is figyelembe vették, így a telepítés gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és a karbantartás is minimális időt és erőfeszítést igényel.

A 3590EXT3GD mérőműszer ideális választás ipari és kereskedelmi feladatokhoz, ahol fontos a robusztus teljesítmény, a megbízhatóság és a biztonság. Kiválóan alkalmazható gyártási, csomagolási, és logisztikai folyamatok során, ahol a pontos mérés és a tartós kivitel kulcsfontosságú.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

A termék optimális megismerése érdekében kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a termékismertetőt!

Csatolt dokumentumok