Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Az Általános Szerződési Feltételeket tartalmazó dokumentumunk letölthető formátumban ezen a linken érhető el.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A pentagruppo.hu honlap mérlegeket, elektronikus eszközöket és kiegészítőket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online, telefonon vagy székhelyünkön személyesen rendelhetőek meg. A vételár a házhoz szállítás költségét nem tartalmazza. A termékek személyesen vagy utánvéttel vehetőek át.

Szállítási díjak

Szállítás díjak méret és súlyfüggők, melyeket a futárszolgálat egyedi módon határoz meg.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni.
Amennyiben a terméken sérülést talál, kérje jegyzőkönyv felvételét, és
ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem
áll módunkban elfogadni!

Az árajánlatkérés lépései és a megrendelés folyamata

1. A termék adatlapján rákattint a „ajánlatkérés” gombra, ekkor a megnyílik az ajánlatkérés ablak.

2. Kérjük a kért adatokat pontosan adja meg.

3. Munkatársunk feldolgozza kérését és felveszi Önnel a kapcsolatot a pontosítások érdekében.

4. Munkatársunk e-mailen keresztül küldi el a végleges árajánlatot, melynek elfogadásával válik élővé a megrendelés.

Utánvét esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon legkésőbb 72 órán belül történik.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.


A megrendeléssel és visszaigazolással létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Garancia

Termékeinkre általában 24 hónap garanciát vállalunk, de ez termékektől függően változhat. (Kérem kérjen pontos tájékoztatást a megrendelni kívánt termékkel kapcsolatban) Meghibásodás esetén elérhetőségeinken tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Penta Gruppo Kkt. cég köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 naptárinapon belül teheti meg. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 naptárinap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli.

A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.