Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EGT HYGIENX rozsdamentes acél érintőképernyős mérlegműszer

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EGT-HGX

A 3590EGT HygienX egy rozsdamentes acélból készült érintőképernyős mérőműszer, amely kiemelkedő tartósságot és egyszerű tisztíthatóságot biztosít. Ideális élelmiszeripari és gyógyszeripari alkalmazásokhoz, ahol a pontos mérés és a higiénia elengedhetetlen.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

Kérjük, olvassa el a termékismertetőt a teljes tájékoztatás érdekében!

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A 3590EGT HygienX egy kiváló minőségű, érintőképernyős mérőműszer, amely rozsdamentes acélból készült, így biztosítva a maximális tartósságot és higiéniai előírásoknak való megfelelést. Az IP69K védettségnek köszönhetően a készülék teljes mértékben víz- és porálló, ami különösen fontos az élelmiszeripari és gyógyszeripari alkalmazások során.

A nagy felbontású érintőképernyő intuitív kezelést és gyors adatbevitelt tesz lehetővé, míg a felhasználóbarát felület biztosítja, hogy a műszer egyszerűen és hatékonyan használható legyen. Az eszköz könnyen tisztítható, így megfelel a szigorú higiéniai előírásoknak és segít fenntartani a munkaterület tisztaságát.

A 3590EGT HygienX mérőműszer ideális választás, ha pontos és megbízható mérésekre van szükség robbanásveszélyes környezetekben, ahol a higiénia és a tartósság kulcsfontosságúak.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

A termék optimális megismerése érdekében kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a termékismertetőt! 

Csatolt dokumentumok