Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3590EXT ENTERPRISE IP68-as rozsdamentes acélból készült mérlegműszer

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: 3590EXT

A 3590EXT ipari mérőműszer maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújt. Nagy felbontású kijelzője és felhasználóbarát felülete gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé. IP68 védelemmel rendelkezik, ami teljes por- és vízállóságot biztosít. Robusztus rozsdamentes acél háza ellenáll a legkeményebb ipari környezeteknek, így ideális választás gyártási, csomagolási és logisztikai feladatokhoz. Élvezze a tartósságot és a precizitást a 3590EXT-vel!

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

Kérjük, olvassa el a termékismertetőt a teljes tájékoztatás érdekében!

Házhozszállítás
Ingyenes terméktámogatás
Szervíz

Leírás

A 3590EXT mérőműszer ipari alkalmazásokhoz készült, és a következő kiemelkedő jellemzőkkel rendelkezik:

  • Kiváló kijelző: Nagy felbontású kijelzője biztosítja a mérési adatok tiszta és könnyen olvasható megjelenítését. Ez elősegíti a gyors és pontos adatleolvasást a munka során.
  • Felhasználóbarát felület: Az intuitív kezelőfelület és egyszerű menürendszer lehetővé teszi a gyors navigációt és beállítást. A felhasználók könnyen hozzáférhetnek a különböző funkciókhoz, ami növeli a készülék hatékonyságát.
  • Robusztus kivitel: A 3590EXT tartós háza ellenáll a nehéz ipari környezetek hatásainak, így hosszú távú megbízhatóságot és tartósságot biztosít. Az eszköz kifejezetten úgy van tervezve, hogy ellenálljon a kemény munkakörülményeknek.
  • Széleskörű alkalmazások: A mérőműszer ideális különböző ipari felhasználásokhoz, mint például gyártás, csomagolás és logisztika. Pontos és megbízható méréseket kínál, amelyek támogatják a hatékony munkavégzést.
  • Rugalmas csatlakoztathatóság: A 3590EXT különböző csatlakozási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik a készülék integrálását más rendszerekhez és eszközökhöz, például nyomtatókhoz és adatgyűjtő rendszerekhez.

A 3590EXT mérőműszer a modern technológia és robusztus kivitel kombinációját nyújtja, így ideális megoldást jelent a megbízható és pontos ipari mérésekhez.

Kérjük olvassa el a termékismertetőt!

A termék optimális megismerése érdekében kérjük, ne hagyja figyelmen kívül a termékismertetőt!

 

Csatolt dokumentumok