Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ETHD ETHERNET interfész a mérleg műszerekhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: ETHD


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

Kis méret, kiváló jelminőség, a leggyakoribb hálózati protokollok támogatása - ez csak néhány jellemzője ennek a terméknek, amely lehetővé teszi bármely mérleg vagy mérlegrendszer hálózati csatlakoztatását a vállalat számítógépes rendszeréhez az RJ45 csatlakozón keresztül; könnyen telepíthető és a kijelzőkhöz való csatlakoztatáshoz szükséges kábellel van ellátva. A modul nem zárja ki más Dini Argeo termékek használatát a rendszerben, mint például a Control Light, Alibi Memory, csatlakoztatott vagy külső nyomtató.