Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WEITRUCK PC szoftver a hídmérlegek kezeléséhez

Gyártó: Dini Argeo
Cikkszám: WEITRUCK


Erről a termékről több műszaki leírást talál a Paraméterek fülre kattintva a termékoldalon. A honlapunkon nincsenek feltűntetve árak.

A honlapunk összegyűjtve tartalmazza a termékinformációkat, a termékoldalon igyekeztünk minél részletesebb leírást közölni, hogy átfogó képet adjon de ettől függetlenül előfordulhat az, hogy mégsem tudja eldönteni melyik a legjobb megoldás az ön számára. Tehát ha nem biztos abban, hogy mire is van szüksége, mindenképpen érdemes az ajánlatkérést választania, ha van egy elképzelése vagy ismeri a termék által elvárt feladatot kérjük írja meg egy rövid és tömör formában, hogy önnek mi lenne a hasznos és biztos lehet abban, hogy arra fog árajánlatot kapni amire kíváncsi. Ezzel megkönnyíti az ajánlatadóink feladatát is hiszen a konkrétumai alapján tudnak egy összetett árajánlatot készíteni.

Fontos! Termékeinkhez ingyenes terméktámogatást, meghibásodás esetén javítást, hitelesítést, teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Házhozszállítás
Közvetlen elérhetőség
Szervíz

Leírás

PC-s szoftver amely lehetővé teszi a hídmérleg rendszer teljes körű kezelését és amely kombinálható a DFW, DGT és 3590 sorozatú kijelzőkkel. A program a csatlakoztatott mérleg teljes körű kezelése mellett egyszerű és intuitív kezelői felületet, az ügyfél-, anyag- és járműadatok tárolására szolgáló adatbázisokat, a végösszegek kezelését és programozható nyomtatásokat kínál.